Meyda Rahma – Remek (Official Live Music Video)

Meyda Rahma – Remek (Official Live Music Video)

versi original : https://youtu.be/v7vqKdP8aKk
versi Rande Kerontjong <a href="https://youtu.be/1C7oQCssnzQ" target=”_blank” rel=”nofollow”>https://youtu.be/1C7oQCssnzQ
versi Restianade https://youtu.be/O9KrOlhTyDM

Executive Producer : John Li
Producer : Akdes

Label : Botram Media Entertainment

Original Publisher : Sekoci Duabelas Musikindo
Composer & Lyricist : Anton Cav

Global Distributor : Euphoria Media Group Ltd

Artist Management : Botram Management (+62878 1 9999 786)
Promotion & Artist Manager : Akdes Tri Gusnanda
Artist & Repertoir : ZW

Music Arranger : New Astina

Lirik

Bebasan Urip mung sepisan
Kanggo Kowe sing gampang ngelarani
Tatune Tatu sing jeru,Rano tambane
tak Trimo mundur timbang gelo mburi

Mung siji sing so mbok lakoni
Kanthi sempurno, ngeremekne ati
Maturnuwun wis tahu ngancani
Cukup semene
tak urukke sumbere loro ati

Tak Tompo..
Najan ati raso diapusi
ROSO tresno Iki mung kanggo sliramu

Wis LILO…
Pancen Iki wis takdire
Yen nyatane Kowe luwih milih liyane…

Urip …
kudu terus mlaku
Najan sak kujurku Tatu
Yakin aku mampu
Ngelakoni takdirku

Pencen..
Aku duduk wong sing mbok karebne
Sadar diri
Aku kudu teteg ati

℗ 2024 Botram Media Entertainment

Subscribe our YouTube channel:
http://bit.ly/subscribebotram

Official Website
https://linktr.ee/botrammedia
IG @meydarahmaa https://www.instagram.com/meydarahmaa/
tiktok https://www.tiktok.com/@meydarahma_

Subscribe our YouTube channel: http://bit.ly/subscribebotram

Official Website https://linktr.ee/botrammedia

Follow Us !
Instagram: https://www.instagram.com/botrammedia/

#MeydaRahma #Remek

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *